İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp’in Güzelçamlı ziyareti büyük coşkuya sahne oldu. Behçet Alp’i adeta bağrına basan Güzelçamlı halkı destek sözü verdi.

Seçim gezilerini son hızla sürdüren İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp’in son durağı Güzelçamlı Mahallesi oldu. İlçe Başkanı Müge Başakçı ve çok sayıda partilinin eşlik ettiği Alp, mahallede coşkuyla karşılandı.

EŞİT HİZMET VİZYONU

Mahalle meydanındaki kahvehanede Güzelçamlı sakinleriyle sohbet eden Alp Güzelçamlı’nın sorunlarını bildiğini söyleyerek, “Maalesef kırsal mahallelerimiz yeterince hizmet alamıyor. Bunu biliyoruz. Fakat Güzelçamlı Kuşadası’nın ayrılmaz bir parçasıdır ve eşit hizmet hakkına sahiptir. Göreve geldiğimizde eşit ve adil hizmet vizyonumuz herkesi memnun edecek.” dedi.

“TEK HEDEFİMİZ HİZMET”

Kuşadası’nın görmezden gelinen pek çok sorunu olduğunu ve Güzelçamlı’nın da bunlardan en çok etkilenen mahalleler arasında olduğunun altını çizen İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Alp, “Pek çok insanın hayali böyle bir sahil kasabasında yaşamaktır. Sizler yüzbinlerce kişinin hayalini gerçekleştirerek güzel ilçemizin en nadide yerinde yaşıyorsunuz. Fakat eksik hizmetin sizleri ne kadar zorladığını biliyorum. Aslında çözülemeyecek hiçbir sorun yok. Biz göreve geldiğimizde hayatınızı huzur ve mutluluk içinde geçirebileceksiniz. Bir belediye başkanının bundan daha önemli ne görevi olabilir ki? Hep dediğimiz gibi; 1 Nisan’da Kuşadası Nefes Alacak.” diye konuştu.

“GÜZELÇAMLI’NIN EŞSİZ DOĞASINI KORUYACAĞIZ”

 Son dönemde yapılan imar uygulamalarıyla kırsal mahallelerin beton yığınlarına dönüşmeye başladığını söyleyen Alp, “Maalesef rant uğruna yeşil alanlarımız yerini betona bırakıyor. Çocuklarımıza bırakacağımız en büyük miras doğamızdır. Hiç endişelenmeyin, göreve geldiğimizde Güzelçamlı’nın eşsiz doğasını koruma altına alacağız. “ dedi.