Saha çalışmalarını hızlandıran İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Alp, her kesimden gördüğü destekle ipi göğüslemeye hazırlanıyor.

KUŞADASI’NDA BEHÇET ALP RÜZGARI

İYİ Parti’nin Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp, Kuşadası genelinde yoğun bir seçim kampanyası yürütüyor. Alp, bu bölgelerde esnaf ve halkla buluşarak, sorunlarını dinliyor çözüme yönelik sözler veriyor.

Güzelçamlı ve Kirazlı mahalleleri ziyaretleri coşku içinde geçen Behçet Alp, Kuşadası merkezde de esnaf ve halk tarafından “Kuşadası’nın son umudu sensin” sözleriyle karşılanıyor. 

“KUŞADASI HALKINA İNANCIM TAM”

Sahadan aldığı geri dönüşleri değerlendiren Behçet Alp, “Kimse umutsuzluğa katılmasın! Kuşadası Halkı dayatmalara boyun eğmeyecek.  Sandıkta gereğini yapacaktır. Sözde değişim iradesi ile göreve gelenler menfaatleri karşılığında Kuşadası’nı Ankara’dan dizayn etmeye çalışıyor, Kuşadası’na ihanet ediyorlar. Kuşadası halkı bu kirli hesapları bozacak ve Kuşadası’na sahip çıkacaktır. Benim buna inancım tam. “ dedi.

“HERKESİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR”

“Biz kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Herkesi sevgiyle kucaklayacağız.” diyen Alp, Kuşadası’nın sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, “Bu şehri yaşıyoruz. Çözümlerimiz hazır. Projelerimizle güzel ilçemize değer katacağız. Gelin kenetlenelim. Zulme karşı, dayatmalara karşı birleşelim.” diye konuştu.

OK YAYDAN ÇIKTI

Kuşadası’nda değişim rüzgarının başladığını belirten İYİ Parti Adayı Alp, “Kuşadası’nda gerçek anlamdaki değişim iradesine ilişkin ok yaydan çıkmıştır. Bu dakikadan sonra hiç bir güç bu rüzgarın yönünü değiştiremez. Kuşadası Nefes Alacak.” dedi.