İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp, seçim gezileri kapsamında Kirazlı Mahallesi’ni ziyaret etti. Alp mahallenin yıllardır çözülmeyen yol ve su sorununu çözeceklerini söyledi.

MAHALLEDE SICAK KARŞILAMA

Kuşadası’nın Kirazlı Mahallesi, İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp ve beraberindeki heyeti sıcak bir karşılama ile ağırladı. Ziyarete, İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı Müge Başakçı, belediye meclis üyesi aday adayları ve bir grup partili eşlik etti. Mahalle kıraathanesinde vatandaşla buluşan Alp, çay eşliğinde Kuşadası’nın geleceği üzerine samimi ve uzun sohbetler gerçekleştirdi.

“ÖZEL İHTİYAÇLARI DİKKATE ALACAĞIZ”

Behçet Alp, Kirazlı Mahallesi’ndeki ziyaretinde önemli sorunlara değindi. Alp, “Kuşadası İYİ olacak ve Kuşadası nefes alacak” diyerek, ilçenin gelişimi ve iyileşmesi için kapsamlı planlarını anlattı. Alp, “Kuşadası’nı yeniden turizm cenneti yapmak, yerel esnafımızı desteklemek ve ilçemizin doğal güzelliklerini korumak en büyük hedefimiz.” dedi. Alp ayrıca, Kirazlı Mahallesi’nin sorunlarını bildiklerini söyleyerek, “Kronik hale gelmiş yol ve su sorununu ivedilikle çözeceğiz.” diye konuştu.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN DESTEK

Kirazlı Mahallesi sakinleri, Alp’in ziyaretinden memnun kaldıklarını dile getirdiler. Mahalle sakinleri, Alp’e yönelik desteklerini ifade ederek, Kuşadası’nın geleceği için umutlu olduklarını belirttiler. Alp’in ziyareti, mahalledeki vatandaşlar arasında olumlu bir hava yaratarak, seçimlere yönelik beklentileri artırdı.