İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşım ile kent gündemini değiştirdi. Alp videolu paylaşımında mevcut Belediye Başkanı Ömer Günel’e açıkça meydan okudu.

Yerel seçimlere henüz 4 ay olmasına rağmen Kuşadası’nda siyaset hareketlenmeye başladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Kuşadası adayı olarak Behçet Alp’i açıklamasının ardından seçim çalışmalarına hızlı başlayan Alp, sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yaptı.

“BAYRAK AÇIYORUZ”

Paylaşımında Kuşadası halkına seslenen Behçet Alp, mevcut Belediye Başkanı Ömer Günel’i kast ederek, “Kuşadası’na hizmet etmediği gibi etrafına kin ve nefret tohumları saçan, kendinden olmayanları dışlayan, ilçemde huzur bırakmayan bu karanlık zihniyete karşı bayrak açıyoruz.” dedi.

“Bu kötü gidişat karşısında daha fazla bekleyecek zamanımız ve tahammül edecek sabrımız kalmadı. Kuşadası’nın yeniden kurtuluş mücadelesini başlatıyoruz.” diyen  Alp, vatandaşın desteğini de isteyerek konuşmasını “Kuşadası iyi olacak, Kuşadası nefes alacak” sözleriyle bitirdi.

Behçet Alp’in sosyal medyadan yaptığı paylaşım kısa süre içinde kent genelinde viral oldu. Alp’e sosyal medyadan destek mesajları yağarken paylaşım on binlerce kişiye ulaştı.