İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi iddialı konuştu. Alp, seçimi kazanacaklarını ve iyi yönetimle Kuşadası’na nefes aldıracaklarını söyledi

Seçim çalışmalarına hızlı başlayan İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp, söylemleriyle de göz dolduruyor. Kuşadası’nın mevcut Belediye Başkanı Ömer Günel tarafından kötü yönetildiğini öne süren Alp, “Sayın Ömer Günel, kendine oy veren Kuşadası halkını pişman etti. Geride bıraktığımız 5 yılda neredeyse hiçbir yatırım yapılmadığı gibi tek yön gibi ucube uygulamalarla halkı canından bezdirdi.” dedi.

“BUNU HAK ETMİYORUZ”

Kuşadası halkının iyi yönetime layık olduğunun altını çizen İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Alp, “İleriye gitmemiz gerekirken her geçen gün geriye gidiyoruz. Kentin altyapısı ve ulaşımı harap halde. Bir Kuşadalı olarak söylüyorum, bunu hak etmiyoruz. 31 Mart’ta halkımızın daha iyi şartlarda yaşamak için parti ayrımı gözetmeksizin bizi destekleyeceğine inancım tam. Seçimin ertesi günüden itibaren Kuşadası nefes almaya başlayacak.” diye konuştu.