İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çalım ile bir araya gelerek, Kuşadası’nın mevcut sorunlarını ve bunlara yönelik çözüm planlarını paylaştı.

Behçet Alp, Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çalım’ı ziyaret ederek, şehrin mevcut sorunları hakkında konuştu. Alp, ziyarette İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı Müge Başakçı ve belediye meclis üyeleri ile birlikte, Kuşadası’nın karşılaştığı zorluklara dikkat çekti. Alp, “Kuşadası’nın trafik sorunları, su krizi, çöp yönetimi eksiklikleri ve plansız yapılaşma gibi temel sorunlarını çözmek için kesin ve etkili planlarımız var” dedi.

KUŞADASI’NIN SORUNLARINA NET ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

Behçet Alp, trafik sorununu çözmek için akıllı şehir planlamasına ve ulaşım altyapısının iyileştirilmesine, su sorununa kalıcı çözümler getirmek için modern arıtma sistemleri ve sürdürülebilir su yönetimine, çöp yönetimi için ise etkin atık toplama ve geri dönüşüm programlarına vurgu yaptı. Alp, “Kuşadası’nın kırsal mahallelerinin ve turizm potansiyelinin korunması için, rant odaklı politikalara son vereceğiz ve kentin doğal ve kültürel mirasını koruyacağız” diyerek, sürdürülebilir bir kalkınma yolunu benimseyeceklerini belirtti.

ŞEFFAF VE ETKİN YÖNETİM SÖZÜ

Kuşadası Belediyesi’nin şeffaf, adil, kararlı ve hizmet odaklı bir anlayışla yönetileceğinin altını çizen Alp, “Kuşadası’nın yönetimini, her türlü şaibeden uzak, vatandaşlarımızın katılımıyla, açık ve hesap verebilir bir şekilde sürdüreceğiz” diyerek, yerel yönetimde şeffaflığın önemine dikkat çekti. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çalım ise Behçet Alp’e ve ekibine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek başarılar diledi.